8 daagse autovakantie naar Guitart Rosa in lloret de mar, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Guitart Rosa in lloret de mar, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Dit mooie centraal gelegen Guitart Rosa hotel is gevestigd in een koloniaal pand in Lloret De Mar. Op een korte loopafstand vind je het gezellige strand. Ideaal! Tijdens het verblijf kun je genieten van de fijne faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Ga zwemmen in het heerlijke zwembad en/of maak gebruik van de tafeltennistafel. Dit hotel is ideaal voor een vakantie met zowel vrienden als familie! Boek daarom nu een vakantie naar Guitart Rosa en beleef een fantastische tijd!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Lloret De Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Guitart Rosa
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Lloret De MarCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie