8 daagse autovakantie naar Gran Garbi in lloret de mar, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Gran Garbi in lloret de mar, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Waterliefhebbers opgelet! Gezinnen met kinderen zullen zeer enthousiast zijn over het nieuwe aquapark bij het 4-sterrenhotel Gran Garbi in Lloret de Mar. Er zijn namelijk waterglijbanen tot maar liefst 9 meter hoog. De ouders kunnen relaxen op het mooie zonneterras terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad, zo kun je toch nog een oogje in het zeil houden. En het gevarieerde animatieprogramma en de miniclub voor kids in de zomer maken jouw zonvakantie perfect. Fantastisch! Zien we jou binnenkort ontspannen op een ligbedje van hotel Gran Garbi en de kinderen roetsjend van de glijbanen?

Maximaal aantal personen:
Plaats: Lloret De Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Gran Garbi
Soort: Hotel
Soort: Halfpension
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Lloret De MarCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie