8 daagse autovakantie naar Gran Flamingo in lloret de mar, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Gran Flamingo in lloret de mar, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Gran Flamingo is een 3-sterren hotel in midden in het hart van het bruisende Lloret de Mar aan de Spaanse Costa Brava. Het hotel is gelegen op slechts 150 meter van het strand en er liggen diverse restaurants, discotheken en andere faciliteiten in de directe omgeving. Het hotel beschikt in totaal over 534 moderne kamers en over een breed scala aan faciliteiten. Zo is er een minimarkt, een restaurant, discotheek en kun je een duik nemen in een van de heerlijke zwembaden. Hotel Gran Flamingo is de ideale uitvalsbasis voor een fantastische vakantie in Lloret de Mar!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Lloret De Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Gran Flamingo
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Lloret De MarCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie