8 daagse autovakantie naar Golden Bahia De Tossa in tossa de mar, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Golden Bahia De Tossa in tossa de mar, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Gelegen in Tossa de Mar, in het hart van de Costa Brava, bevind zich het 4-sterrenhotel Golden Bahia De Tossa. Het is de ideale plek om een heerlijke vakantie naast een van de beste stranden aan de Middellandse Zee. Het hotel biedt een culinaire ervaring met maar liefst 4 restaurants en met meerdere zwembaden zal het hele gezin zich prima vermaken. Er is een multifunctioneel sportveld waar leuke sportwedstrijden worden georganiseerd en de kleine kinderen hebben fun in de miniclub of in de speeltuin. Dat wordt een heerlijke vakantie voor jou en je familie aan de Spaanse kust!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Tossa De Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Golden Bahia De Tossa
Soort: Hotel
Soort: Halfpension
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Tossa De MarCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie