8 daagse autovakantie naar Aqua Promenade in pineda de mar, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Aqua Promenade in pineda de mar, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Aqua Promenade is een luxe 4-sterren hotel in Pineda de Mar. Pineda de Mar is een gezellig plaatsje aan de Spaanse Costa Brava. Het is een zeer centraal gelegen hotel dat bij de Aqua hotelketen hoor, die bekend staat om haar goede service. Het hotel heeft een modern uiterlijk en is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het hotel onder andere over een zwembad, restaurant, bar en een animatieprogramma. Overweeg Aqua Promenade als je op zoek bent naar een fantastische vakantiebestemming in Spanje voor het hele gezin!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Pineda De Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Aqua Promenade
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Pineda De MarCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie