8 daagse autovakantie naar Aqua Bertran in lloret de mar, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Aqua Bertran in lloret de mar, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Het gezellige 4-sterrenhotel Aqua Bertran is gelegen op een rustige locatie in het centrum van Lloret de Mar. Ook het fijne strand ligt op loopafstand. In dit hotel aan de Costa Brava vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Strijk neer op een ligbedje met een goed boek of luister naar je favoriete muziek. Vanaf je ligbedje spring je zo het aangename zwembad in, ideaal voor wat verkoeling. Het moderne buffetrestaurant verzorgt showcooking, zo kan je gemakkelijk zien hoe je smakelijke maaltijden wordt bereid. Speel daarnaast een potje biljart of blijf actief in de fitnessruimte. Beleef een leuke vakantie in Spanje en ontdek de mogelijkheden van het Aqua Bertran hotel!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Lloret De Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Aqua Bertran
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Lloret De MarCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie