8 daagse autovakantie naar Abba Rambla in barcelona, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Abba Rambla in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Ga jij op stedentrip naar Barcelona en weet je nog niet in welk hotel je wil overnachten? Kies dan voor Abba Rambla. Dit 3-sterrenhotel is onderdeel van de bekende Abba keten en ligt in het hart van Barcelona. Deze gezellige wijk biedt veel mogelijkheden om een drankje te doen op het terras Het hotel zit namelijk aan het plein Rambla del Raval en daarmee erg dichtbij de restaurants en terrassen. Bezoek de leuke bezienswaardigheden en plof ‘s avonds op je hotelbed neer voor een goede nachtrust om de volgende dag de rest van de stad te ontdekken. Boek snel jouw stedentrip naar Barcelona en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Abba Rambla
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie