3 daagse stedentrip naar Paral lel in barcelona, spanje – Prijsvrij

3 daagse stedentrip naar Paral lel in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Ga jij op stedentrip naar Barcelona, dan hebben wij een perfecte accommodatie voor jou! Namelijk Parel lel, een 2-sterrenhotel in het hart van Barcelona. De ideale ligging en hoogwaardige voorzieningen zorgen ervoor dat jouw verblijf in de stad zo aangenaam mogelijk is. Je trekt er namelijk makkelijk op uit om alle prachtige bezienswaardigheden te ontdekken en 's avonds kom je weer terug in je ruime kamer. Zo kan jij de volgende dag weer uitgerust beginnen!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 3
Aantal nachten: 2
Paral lel
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 2

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie