3 daagse stedentrip naar Lleo in barcelona, spanje – Prijsvrij

3 daagse stedentrip naar Lleo in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Het 3-sterrenhotel Lleo ligt echt heel centraal in het fantastische Barcelona. Je bent namelijk maar een paar stappen veranderd van de Rambla. Ideaal dus als uitvalsbasis voor een geweldige stedentrip naar de mooie stad. Begin je dag met een lekker ontbijtje en ga dan maar eens de de Sagrada Familia, de kathedraal van Barcelona en Parc Guell bewonderen. Zodra je terug bent in het hotel staat het heerlijke zwembad met een zonneterras boven op het dak je al op te wachten. Zo kun je ultiem bijkomen en genieten van de prachtige omgeving. Dat kan niet anders dan een super leuk weekendje weg worden, veel plezier!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 3
Aantal nachten: 2
Lleo
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie