8 daagse vliegvakantie naar Sandos Monaco Resort in benidorm, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Sandos Monaco Resort in benidorm, spanje – Costa Blanca

(Update Februari 2023)

Sandos Monaco Resort is een fantastisch 4-sterrenhotel dichtbij het strand en het centrum van Benidorm. Dit hotel, dat alleen voor volwassenen is, biedt alle voorzieningen voor een onvergetelijke vakantie met je partner of vrienden. De luxe spa, het mooie zwembad, de uitstekende restaurants en moderne kamers met een fijn balkon of terras. Begin je dagen met een lekker uitgebreid ontbijt, strijk daarna neer op je ligbedje en neem zo nu en dan een verfrissende duik in het zwembad. Dat is pas ontspannen! Wil je af en toe ook eens actief aan de gang? Doe dan gezellig mee aan een potje aquagym of bezoek de fitnessruimte. In de avond kan je prima genieten van shows of livemuziek. Ga je mee vakantie vieren in het Sandos Monaco hotel?

Maximaal aantal personen:
Plaats: Benidorm
Regio: Costa Blanca
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Sandos Monaco Resort
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BenidormCosta Blanca

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie