8 daagse vliegvakantie naar Asia Gardens en Thai Spa in benidorm, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Asia Gardens en Thai Spa in benidorm, spanje – Costa Blanca

(Update Oktober 2022)

Asia Gardens en Thai Spa is een hotel van de hoogste klasse in Benidorm. Het heeft maar liefst 5 sterren! Met haar 7 zwembaden en uitgebreide wellness center beschikt dit hotel over alle faciliteiten voor een perfecte vakantie. Geniet daarnaast van het gastronomische aanbod in een van de 6 restaurants of in een van de 3 bars. De keuze is reuze in Asia Gardens en Thai Spa. Het hotel is heerlijk rustig gelegen in het buitengebied van Benidorm. Zowel het centrum als het strand bevinden zich op ongeveer 5 kilometer van het hotel. Dit goed beoordeelde hotel is de perfecte optie voor een vakantie aan de Spaanse Costa Blanca!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Benidorm
Regio: Costa Blanca
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Asia Gardens en Thai Spa
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 5

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BenidormCosta Blanca

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie