8 daagse vliegvakantie naar Albir Garden Resort en Aquapark in albir, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Albir Garden Resort en Aquapark in albir, spanje – Costa Blanca

(Update Oktober 2022)

In het mooie Albir, in de buurt van het strand aan de Costa Blanca het en centrum ligt het 3-sterren Albir Garden Resort. Kinderen zullen zich hier geen enkel moment vervelen in. De meerdere zwembaden met leuke waterglijbanen zorgen voor optimaal waterplezier en daarnaast zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten, zowel voor jong als oud. Relax op je ligbedje, ontspan in sauna en kom tot rust in je eigen comfortabele appartement. Tip: breng ook een bezoek aan Benidorm! Wanneer kom jij vakantie vieren?

Maximaal aantal personen:
Plaats: Albir
Regio: Costa Blanca
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Albir Garden Resort en Aquapark
Soort: Aparthotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar AlbirCosta Blanca

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie