Galilea – Galilea – Balearen

Galilea – Galilea – Balearen

(Update Oktober 2023)

Dit aangename, eenvoudige vakantiehuis ligt in het hoogste bergdorp op het eiland en torent vredig uit boven het prachtige zwembad met kinderveiligheid. Vakantie op deze unieke locatie en adem de prachtige berglucht in. Of het nu gaat om een zwembad, panorama of schaduwterras, u vindt hier Het panoramische terras is direct te bereiken vanuit de keuken en de salon en nodigt u uit voor een ontbijt met een fantastisch uitzicht.Vanaf dit object heeft u een geweldig uitzicht op Calvia en aan de horizon kunt u zelfs een glimp opvangen van de Middellandse Zee, een kant van het huis grenst aan het naburige huis.
Op het kerkplein van Galilea vindt u een schilderachtige bar, die op het hele eiland bekend staat om zijn lokale bier en goede, zelfgemaakte tapas. Het natuurpark Puig de Galatzo bevindt zich in het volgende bergdorp Puigpunient, waar u een heerlijke dag kunt doorbrengen met wandelen, barbecuen en zwemmen. Groepen (behalve gezinnen en koppels ouder dan 30) op aanvraag en met een speciale aanbetaling.
Licentienummer: ETV / 4978.

Galilea – Galilea:
Plaats: Galilea
Regio: Balearen
Land: Spanje
Zwembad: Ja
Binnenzwembad: Nee
Prive Zwembad: Ja
Huisdieren toegestaan: Nee
Maximaal aantal personen: 5
Beoordeling: 3 sterren (max. 5)

Chalet.nu biedt meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt er onder andere huizen in geheel Spanje. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. U kunt dus altijd wel een mooie vakantie woning vinden in Spanje, bij Chalet.nu

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu of de mogelijkheden in Galilea, Balearen

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie