Can Fabiol – Soller, Illes Balears – Balearen

Can Fabiol – Soller, Illes Balears – Balearen

(Update Juni 2023)

Dit fijne vakantiehuis met een privezwembad en uitzicht op de bergen heeft 1 slaapkamer en kan 2 personen accommoderen. Het knusse vakantiehuis op Mallorca is perfect voor een stel dat wil genieten van de Spaanse zon.

Het Sa Cova-restaurant ligt op slechts 1 km van de accommodatie en de dichtstbijzijnde supermarkt is niet meer dan 800 m lopen. Het centrum van Soller is 3 km verwijderd van het vakantiehuis en heeft allerlei leuke winkeltjes, waar je bijvoorbeeld souvenirs voor thuis kunt kopen.

Het knusse vakantiehuis is voorzien van een zwembad met ligbedden, zodat je heerlijk kunt genieten van het aangename klimaat op dit Spaanse eiland. Je kunt tevens gebruikmaken van de barbecue, als je geen zin hebt om het huis te verlaten voor het diner.

Het vliegveld is 39 km verderop. Vanaf het centrum van Soller, 3 km vanaf de accommodatie, kun je met de trein over het eiland reizen.

Can Fabiol – Soller, Illes Balears:
Plaats: Soller, Illes Balears
Regio: Balearen
Land: Spanje
Zwembad: Ja
Binnenzwembad: Nee
Prive Zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Maximaal aantal personen: 2
Beoordeling: 3 sterren (max. 5)

Chalet.nu biedt meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt er onder andere huizen in geheel Spanje. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. U kunt dus altijd wel een mooie vakantie woning vinden in Spanje, bij Chalet.nu

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu of de mogelijkheden in Soller, Illes Balears, Balearen

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie