Preciosa casa en Sevilla – Sevilla – Andalusie

Preciosa casa en Sevilla – Sevilla – Andalusie

(Update Juni 2023)

Prachtig vakantiehuis gelegen in het grootstedelijk gebied van Sevilla. Het is voorzien van een aantrekkelijk terras en er zijn 4 slaapkamer die gemakkelijk een groot gezin kunnen accommoderen.

Sevilla is een redelijk grote stad in het zuiden van Spanje met tal van leuke bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan het Koninklijk Paleis, de Kathedraal of het prachtig versierde Plaza de Espana. Het plein ligt naast de Universiteit en er zijn veel leuke terrasjes te vinden in de omgeving.

De accommodatie heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een terras om te ontspannen en een tafel met stoelen waaraan je gezamenlijk kunt ontbijten terwijl je geniet van fijne omgeving.

Het vakantiehuis ligt op 1 minuut van het vertrekpunt van de bus naar het centrum van Sevilla (15 minuten).

Preciosa casa en Sevilla – Sevilla:
Plaats: Sevilla
Regio: Andalusie
Land: Spanje
Zwembad: Nee
Binnenzwembad: Nee
Prive Zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Maximaal aantal personen: 6
Beoordeling: 5 sterren (max. 5)

Chalet.nu biedt meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt er onder andere huizen in geheel Spanje. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. U kunt dus altijd wel een mooie vakantie woning vinden in Spanje, bij Chalet.nu

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu of de mogelijkheden in Sevilla, Andalusie

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie