Casa El Serval – Andalucia – Andalusie

Casa El Serval – Andalucia – Andalusie

(Update Februari 2024)

Casa El Serval is een fantastisch landhuis met een rustige omgeving. Het beschikt over een bubbelbad, een landelijke spa, een zwembad en grote speelruimtes voor de kinderen. Ideaal voor families!
De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandeltochten, bijvoorbeeld in het Parque Natural de las Sierras Subbeticas, of langs de Pareja de las Calderas. Vanaf Mirador de la Cruz kun je prachtige, Insta-waardige foto’s maken.
Met een unieke inrichting en een ecologische boomgaard is dit vakantiehuis anders dan anders. Er is overduidelijk gekozen voor duurzaamheid, getuige het feit dat alle energie volledig wordt gehaald uit zonnepanelen en biomassa. De kinderen kunnen zich zorgeloos vermaken op het grote, omheinde terrein terwijl jij je uitslooft in de goed uitgeruste keuken.
Het buitenzwembad is prive zolang de andere vakantiewoning op het domein niet is geboekt. Als er andere gasten in deze vakantiewoning zitten, is het buitenzwembad voor gemeenschappelijk gebruik.

Casa El Serval – Andalucia:
Plaats: Andalucia
Regio: Andalusie
Land: Spanje
Zwembad: Ja
Binnenzwembad: Nee
Prive Zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Maximaal aantal personen: 11
Beoordeling: 5 sterren (max. 5)

Chalet.nu biedt meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt er onder andere huizen in geheel Spanje. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. U kunt dus altijd wel een mooie vakantie woning vinden in Spanje, bij Chalet.nu

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu of de mogelijkheden in Andalucia, Andalusie

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie